Begravningsbyrå Södermalm

Begravningsbyrå på Södermalm - Cardells Begravningsbyrå AB

Vår Begravningsbyrå är måna om att avlidna ges en värdig begravning och att anhöriga ska känna fullständig trygghet inför begravningsbyråns arbete. Hos oss arbetar vi inte efter klockan utan alla kunder får den tid de behöver just för att känna sig trygga i sin beställning av en begravning. Kvalitén på en begravningsceremoni är inte en plånboksfråga utan avser mer det emotionella. En begravning blir inte sämre för att den är billigare. När den sörjande kommer i kontakt med personal från vår byrå på Södermalm sätts vederbörande i fokus. Beställningen av en begravning blir därför också en del i ert sorgearbete. Vi skiljs inte åt förrän ni känner er helt lugna i sorgen och är nöjda med er beställning.

Ingen begravningsbyrå eller person har förmågan att få människor att lämna sorgen, men hos vår begravningsbyrå får du stöd i din sorg. Genom samtal får vi oftast de sörjande att känna sig tryggare och lite starkare mitt i den svåra situation de befinner sig i. Är sorgen av sådan art att en mer professionell hjälpinsats behövs, så förmedlar vi den hjälpen. Viss sådan hjälp är kostnadsfri.

Begravningsbyrå Södermalm

Skillnaden mellan de olika Begravningsbyråerna på Södermalm

På vår Begravningsbyrå är personalen engagerad och kunnig. Vi har erfarenhet av att anordna alla typer av begravningsceremonier. Oavsett om ni väljer att ha ceremonin i en kyrka, kapell eller annan plats, så ordnar vi begravningen, så den följer era önskningar.

Vi ordnar också minnesstunder enligt era önskemål. Traditionellt är att man bjuder begravningsbesökarna eller en snävare krets på en minnesstund i samband med begravningsceremonin. Lika traditionell är smörgåstårtan. Vi kan dock ta minnesstunden några steg ytterligare för den som så önskar.

Med hjälp av duktiga medarbetare ordnar vi allt från det traditionella, som en enklare Café Comple till en buffé, lunch eller middag. Vi kan också erbjuda servering av alkoholhaltiga drycker och musiker. Begravningsbyrån på Södermalm erbjuder, förutom hjälp med begravningar, även hjälp med att upprätta bouppteckningar och testamenten.

Begravningsbyråer har ett stort ansvar

Begravningsbyrån på Södermalm har kontor på Frejgatan 22, precis på gränsen till Vasastan. Ring oss för att boka möte på kontoret eller någon annan plats ni finner lämplig. Vi gör kostnadsfria hembesök i hela Stockholms län i samband med begravningsuppdrag. För många känns hemmiljön mer trygg och den tryggheten är grunden för att begravningen ska bli precis så bra och värdig som ni önskar.

När någon avlider och det finns medel i boet så ska en bouppteckning göras. Det är den dödsbodelägare som har hand om efterlämnad egendom som har ansvaret för att bouppteckningen blir gjord. Oftast är det samma personer som beställt begravningen. På Vår Begravningsbyrå har vi stor erfarenhet av bouppteckningar och hjälper er genom att upprätta och få bouppteckningen registrerad hos Skatteverket. Vi hjälper också till med arvskiften.

I dagens samhälle finns det ingen familjekonstellation där medlemmarna inte behöver upprätta ett testamente. Vi rekommenderar att ni kontaktar oss för en kostnadsfri konsultation angående er situation och ett eventuellt behov av testamente. Det är endast ett testamente som är en giltig rättshandling efter en persons död. Andra utfästelser saknar juridisk bärighet.

Kontakta oss via formuläret nedan

Var god ange ditt namn.
Var god ange ett giltigt telefonnummer.
Var god ange ett meddelande.