Begravningsbyrå Vasastan

Begravningsbyrån i Vasastan

Värdighet är vårt motto och vår ledstjärna när vi hjälper dig med att anordna en begravning. Oftast är den avlidne en person som betytt mycket för dig och som du vill ge ett hedervärt avslut. Det är då som vi på Begravningsbyrå i Vasastan älskar att visa upp vad vi kan. En begravning kan anordnas på många olika vis, men vi vill att den blir precis såsom du önskar. Vi är duktiga på att ledsaga våra kunder till de rätta besluten. Hos oss kan du sitta och diskutera detaljer i lugn och ro utan att det kostar extra. Under trevliga former kommer ni att finna de rätta besluten. Vår arbetsmetod och våra arrangemang är mycket prisvärda. Bara för att vi har modesta priser tummar vi aldrig på kvalitén.

Att få tala med en lugn och trygg person på begravningsbyrån blir en del i ert sorgearbete. Sorg är en naturlig del av livet när en anhörig eller nära vän försvinner. Kan man vända lite av sorgen till något positivt är mycket vunnet. Vi brukar klara av det på ett bra sätt. Du ska känna dig lättare till mods när vi skiljs åt än du gjorde innan vi träffades. Behöver du mer professionell hjälp i din sorgebearbetning kan vi förmedla sådan. Flera av dem är kostnadsfria.

Skillnaden mellan olika Begravningsbyråer

Vi som arbetar för denna Begravningsbyrå är erfarna, engagerade och kunniga. Att arrangera olika typer av begravningsceremonier är vi vana med. Vi ordnar begravningar både inomhus och utomhus. Ceremonier kan vara borgerliga, i Svenska kyrkans regi eller i annat trossamfund. Vi har erfarenhet från det mesta.

Ofta inbjuder dödsboet till minnesstund efter begravningsakten. Vi arrangerar dessa efter era önskemål. I dagens lite mer öppna samhälle är det inte ovanligt att man vill göra någonting lite extra. Vi kan ordna med i princip allt ni önskar. Den vanliga smörgåstårtan kan kanske ersättas med SoS eller en liten buffé. Ni kanske inte vill ha en traditionell sittning utan en minnesstund med mingel. Ni framför önskemålen och vi genomför dem.

Begravningsbyrå Stockholm


Kontoret i Vasastan är beläget på Birger Jarls 10, precis på gränsen till Östermalm. Vi tar gärna emot er på vårt kontor, men önskar ni hellre att vi besöker er så går det lika bra. Hembesök i samband med begravningsuppdrag medför inga merkostnader. Känns det bättre för er att få vara hemma eller på någon annan plats ni hellre önskar, så går det alldeles utmärkt. Ring oss, så bokar vi ett möte.

Begravningsbyrån som bryr sig stationerad i Vasastan

Begravningsbyrån i Vasastan erbjuder inte bara hjälp med begravningsarrangemang utan upprättar också bouppteckningar och testamenten.

I samband med dödsfall där den avlidne efterlämnar tillgångar överstigande skulderna ska en bouppteckning göras. Dödsbodelägarna har ett egenintresse av att bouppteckningen blir upprättad och registrerad. De dödsbodelägare som är närmast den avlidne anses ha ansvaret för att bouppteckningen blir gjord. Oftast är det en efterlämnad maka/make eller barn till den avlidne. Vår Begravningsbyrå har stor erfarenhet av bouppteckningar och hjälper till med att upprätta och registrera bouppteckningen. När en bouppteckning blivit registrerad och godkänd så ska det till ett arvskifte. Vi hjälper givetvis även till med det.

Vi på Begravningsbyrå rekommenderar i princip alla att upprätta ett testamente. Familjer förändras betydligt snabbare idag än tidigare. Alla med tillgångar av något slag bör se över sin situation och kontakta oss för en kostnadsfri rådgivning. Tänk på att det bara är ett testamente som är en giltig rättshandling efter ett dödsfall.